Τζιατζιας: Οφειλόμενη απάντηση στους αριστερούς εξτρεμιστές και η συγνώμη στους βασανισμένους συμπολίτες μας

HomeΑΠΟΨΕΙΣ

Τζιατζιας: Οφειλόμενη απάντηση στους αριστερούς εξτρεμιστές και η συγνώμη στους βασανισμένους συμπολίτες μας

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

   Ο θεσμικός μου ρόλος ως παμψηφεί Πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας δεν μου επιτρέπει-τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά και εργασιακά προβλήματα  – να συνεχίσω να συμμετέχω στο γαϊτανάκι ανακοινώσεων (εάν ήμουν υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές με τόση δωρεάν διαφήμιση θα είχα εκλεγεί άνετα)με τους εξτρεμιστές της Αριστεράς (Παρεμβάσεις-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΔΑΣ -ΚΚΕ).

  Ως απάντηση ΚΑΙ σε αυτούς -για την οικονομία του δημοσιογραφικού χώρου- τους παραπέμπω στην ανακοίνωση μου της 20/9/2023 με τίτλο :<<μια οφειλόμενη απάντηση στον κ.Ρεμπάπη>>.

   Θα επαναλάβω μόνο την εξής παράγραφο  :«Κατά την  διαχρονική μου συνδικαλιστική πορεία πάντα λέω ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στους συναδέλφους και αγωνίζομαι για τα δίκαια ,και μόνο, αιτήματα του κλάδου και του ΚΑΘΕ συναδέλφου ξεχωριστά».

  •    Δυστυχώς για αυτούς αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του συνδικαλιστή!!
  •    Δυστυχώς για αυτούς τα ψεύτικα αφηγήματα έχουν και αδιέξοδα!!
  •    Δυστυχώς για αυτούς έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να τους διατηρούμε (όπως εναγωνίως επιθυμούν) στην επικαιρότητα!!

Υ.Γ.: Ζητάω πραγματικά συγνώμη από την τοπική κοινωνία που – την στιγμή που συμπολίτες μας βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω των πλημμυρών που κατέστρεψαν τις περιουσίες τους- αναγκάζεται να παρακολουθεί συνδικαλιστικές κοκορομαχίες οι οποίες ξεκίνησαν από ξεδιάντροπη πρόκληση μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ειλικρινά συγνώμη!

 

Με τιμή

Τζιατζιάς Μιχάλης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής 6ου Γυμνασίου Λάρισας

Πρόεδρος νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες: