Ένα θηρίο με κινητήρα V8 ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την Θεσσαλονίκη

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα θηρίο με κινητήρα V8 ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την Θεσσαλονίκη

Πυρετώδεις προετοιμασίες γίνονται από το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης προκειμένου να μετατραπεί σε… πίστα της Formula 1 για το Σαββατοκύριακο.

 

Το μονοθέσιο ήδη κάνει… πρόβες στη Νέα Παραλία κι ο εκκωφαντικός θόρυβος του κινητήρα «δονεί» το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το ιστορικό μονοθέσιο της Oracle Red Bull της Formula 1 θα τρέξει στη Νέα Παραλία μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια μοναδική εκδήλωση της Red Bull, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αυτήν την ώρα γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες διαμόρφωσης του χώρου στην πλατεία στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν το Σάββατο,. μεταξύ άλλων, στο αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing και να δουν τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο.

Ο αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη ώστε να οδηγήσει το ταχύτατο μονοθέσιο πλάι στη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν τον «εμβληματικό πεζόδρομο» της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν από τις 15:00 για τις παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ στις 17:00 θα πέσει η… καρό σημαία για να τρέξει το μονοθέσιο της Oracle Red Bull.

Δείτε το βίντεο:

 

 

πηγή

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights