Μαρία Γαλλιού: ”Ραντεβού στον Β’ γύρο μοιραίε κύριε Αγοραστέ”

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Μαρία Γαλλιού: ”Ραντεβού στον Β’ γύρο μοιραίε κύριε Αγοραστέ”

Δήλωση της υποψήφιας περιφερειακής σύμβουλος Νόμου Λάρισας κα Μαρίας Γαλλιού με τον συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Δημήτρης Κουρέτας:

 

«Επειδή με ρωτάνε πολλοί, δεν ασχολούμαι, δεν σχολιάζω, ούτε πρόκειται να σχολιάσω πληροφορίες, ψιθύρους για δημοσκοπήσεις ή «δημοσκοπήσεις». Προσωπικά θεωρώ απαγορευτικό και δεοντολογικά αδιανόητο να διενεργούνται δημοσκοπήσεις, πραγματικές ή μη, σε μια Περιφέρεια και σε πόλεις όπου ακόμα γλύφουμε τις πληγές μας από τη συμφορά που μας βρήκε.

Ένα μόνο έχω να πω στους μοιραίους πρωταγωνιστές του εφιάλτη που ζούμε, εκείνους που δεν έχουν την τσίπα να παραιτηθούν, εκείνους που κρύβονται, εκείνους που, βουτηγμένοι στην αλαζονεία, νόμιζαν ότι η πρώτη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών θα ήταν ένας υγιεινός περίπατος:

Ραντεβού στην κάλπη του δεύτερου γύρου μοιραίε κύριε Αγοράστε και συν αυτώ.»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights