Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κοινότητας Αμπελώνα με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Τσικριτσή

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κοινότητας Αμπελώνα με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Τσικριτσή

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την τοπική Κοινότητα Αμπελώνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή και την Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 

1 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

Ιατρικός σύμβουλος, εξειδικευμένος στην πρόληψη και συμβουλευτική ατόμων με  προβλήματα υγείας .Ποδοσφαιριστής της ομάδας το Οικονόμου Τσαριτσάνης και επί σειρά ετών του Αμπελωνιακού. 

2 ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Συνταξιούχος. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικοδόμων και  αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Πρώην Πρόεδρος στο Σωματείο  Οικοδόμων Αμπελώνα. 

3 ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΜΑΡΙΑ 

Φοιτήτρια Νομικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτισμού  και θεάτρου. 

4 ΝΟΥΣΙΑ ΑΓΓΕΛΑ 

Αυτοαπασχολούμενη 

5 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 

Αγρότης 

6 ΣΑΛΤΑΣ ΦΩΤΗΣ 

Εργάτης. Πρώην μέλος Δ.Σ Επισιτισμού Τουρισμού. 

7 ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 

Εργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας 

8 ΤΡΙΠΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ 

Ιδιωτική υπάλληλος, πρώην μέλος Θεατρικής ομάδας Αμπελώνα. 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.