Φωνές και μηχανάκια αναστατώνουν γειτονιές στον Τύρναβο

HomeΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φωνές και μηχανάκια αναστατώνουν γειτονιές στον Τύρναβο

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Τον μπελά τους φαίνεται πως έχουν βρει κάτοικοι του Τυρνάβου σε διάφορες γειτονιές της πόλης από τις παρέες που συγκεντρώνονται στα πάρκα ως αργά τη νύχτα. 

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με κάτοικο που καταγγέλλει το περιστατικό, μεγάλες παρέες από παιδιά συγκεντρώνονται στα πάρκα ή τα σχολεία μέσα σε γειτονιές της πόλης και ως αργά τη νύχτα φωνάζουν, παίζουν με ότι βρούνε ενώ κορυφώνουν την ένταση όταν οι φίλοι τους με μηχανάκια έρχονται και μαρσάρουν χωρίς να σκέφτονται πως αυτό αναστατώνει τους κατοίκους που την επόμενη μέρα εργάζονται. 

Μάλιστα σύμφωνα πάλι με τον ίδιο επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία απλά πέρασε από το σημείο χωρίς να κάνει παρατήρηση στους νέους. 

Το περιστατικό συνεχίζεται καθημερινά και οι κάτοικοι ελπίζουν πως το άνοιγμα των σχολείων θα δώσει λύση στο πρόβλημα

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.