Ο Δήμαρχος Τεμπών επισκέφθηκε τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρισας και την 8η ΕΜΑΚ

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ο Δήμαρχος Τεμπών επισκέφθηκε τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρισας και την 8η ΕΜΑΚ

σαμερ εκλογες τυρναβοσ
Σήμερα ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, επισκέφθηκε τον 3ο

Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρισας και 

 την 8η ΕΜΑΚ, η οποία στεγάζεται στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας.
 
 
Εκεί, συναντήθηκε με τους Διοικητές 
και τους πυροσβέστες, τους  οποίους ευχαρίστησε για το εξαίσιο έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια των πλημμυρών σε όλη τη Θεσσαλία και ειδικότερα στο Δήμο Τεμπών.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος Τεμπών επισήμανε:
 
“Είμαστε πολύ τυχεροί και ευγνώμονες που ο 3ος
Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρισας και 
 η 8η ΕΜΑΚ έχουν την έδρα τους στη ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Τεμπών. Όλοι οι πυροσβέστες αυτές τις ημέρες μέρα-νύχτα επιχειρούσαν να σώσουν ζωές και περιουσίες.
 
Ως Δήμαρχος Τεμπών και ως δημοτική Αρχή, ευχαριστούμε θερμά όλη την πυροσβεστική δύναμη , που με περισσή δύναμη, γενναιότητα και θάρρος, συνέβαλλαν στην προσπάθεια αποφυγής απώλειας της ανθρώπινης ζωής.
 
Η άμεση ανταπόκριση, ο συντονισμός και η άψογη συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και τον Προιστάμενο Καθαριότητας, συνέβαλλαν τα μέγιστα. Η δύναμη ψυχής που επέδειξαν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και τους ευχαριστούμε θερμά. Η επίσκεψή μας είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όσα προσέφεραν τούτες τις μέρες”.
 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.