Κέλλας: «Η «ΆΡΓΙΣΣΑ» κυψέλη πολιτισμού για τα Δένδρα, τον Τύρναβο και το νομό μας»

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας: «Η «ΆΡΓΙΣΣΑ» κυψέλη πολιτισμού για τα Δένδρα, τον Τύρναβο και το νομό μας»

«Σε μια εποχή, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας απομακρύνει από τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, η δράση των πολιτιστικών συλλόγων αποτελεί φάρο αισιοδοξίας για το μέλλον.

 

Ένας τέτοιος σύλλογος είναι και η «ΑΡΓΙΣΣΑ», που μέσα από τις πολυποίκιλες δραστηριότητές της, συμβάλλει όχι μόνο στην μεταλαμπάδευση αξιών από γενιά σε γενιά και στη διατήρηση εθίμων και παραδόσεων του τόπου μας, αλλά και στην ενεργοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις». 

Το παραπάνω είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δένδρων «Η ΑΡΓΙΣΣΑ», τον οποίο και χαρακτήρισε «κυψέλη πολιτισμού» για την περιοχή.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την απερχόμενη πρόεδρο του Συλλόγου, Μαρία Τασιούλα και το Δ.Σ. για τη μεγάλη προσφορά τους, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα πρόεδρο, Βασιλική Σιούλα και στο Δ.Σ.  του Συλλόγου, δηλώνοντας «παρών» σε κάθε επικείμενη δράση τους.  Συγχρόνως, τόνισε, ότι, όπως πολύ καλά γνωρίζουν και οι ίδιοι, «η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή και ξεκάθαρη: αγάπη για τον τόπο, μεράκι και συνεργατικό πνεύμα».

Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Κέλλας δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στις πρόσφατες εκλογές, τόσο στην παράταξη της ΝΔ, όσο και στον ίδιο, υπογραμμίζοντας:

«Να είστε σίγουροι ότι, όπως και στην προηγούμενη τετραετία, έτσι και τώρα, θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων σας. Με δυνατή φωνή, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί μάχες, για να πάει ο νομός μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights