Έντεκα παιδικές χαρές στο Δήμο Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Έντεκα παιδικές χαρές στο Δήμο Τυρνάβου

Ο Δήμος Τυρνάβου έχει αποδείξει πως την τελευταία τετραετία έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τις υποδομές και δη αυτές που αφορούν τα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου και την καθημερινότητα των πολιτών και δη των παιδιών μας.

Έτσι, μόνο το διάστημα 2019-2023 ο Δήμος Τυρνάβου κατασκεύασε και παρέδωσε έντεκα σύγχρονες παιδικές χαρές σε κάθε σημείο του Δήμου μας.

Ειδικότερα, κατασκευάστηκαν τρεις παιδικές χαρές στον Τύρναβο, δύο στον Αμπελώνα και από μία σε Βρυότοπο, Δαμάσι, Δελέρια, Δένδρα, Πλατανούλια και Ροδιά.

Μάλιστα, στον Αμπελώνα ανακατασκευάστηκε η Παιδική Χαρά της Πλατείας και είναι παιδική χαρά με χυτό δάπεδο!

Ο Δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσει έμπρακτα και  σταθερά να αξιοποιεί πόρους και να αναβαθμίζει  τις υποδομές του, προς όφελος κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες: