«Ιανός»: Εικόνες καταστροφής στα Φάρσαλα – Μεγάλες ζημιές και σε καλλιέργειες

HomeΕΛΛΑΔΑ

«Ιανός»: Εικόνες καταστροφής στα Φάρσαλα – Μεγάλες ζημιές και σε καλλιέργειες

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται σε πολλά σημεία του οδοστρώματος της επαρχίας Φαρσάλων από την συνεχόμενη βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή.

Πολλά από τα ποτάμια έχουν φτάσει στο όριο τους, ενώ πολλά ρέματα έχουν πλημμυρίσει. Ιδιαίτερο πρόβλημα παρουσιάζουν οι περιοχές της οδού Βόλου, στα Φάρσαλα και σπίτια κοντά στο αγροκήπιο. Στην ΠΕΟ Φαρσάλων – Βόλου η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί. Συνεργεία του δήμου έσπευσαν σε σημεία της οδού Βόλου να απεγκλωβίσουν μικρό αριθμό οχημάτων, ενώ ο δήμος Φαρσάλων εξέδωσε ανακοίνωση να αποφεύγουν οι άσκοπες μετακινήσεις.

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται στις εικόνες κοντά στο χωριό της Βαμβακούς ο ποταμός Ενιπέας έχει «φουσκώσει», με ορμητικά λασπόνερα να καλύπτουν την περιοχή προξενώντας καταστροφές κυρίως σε καλλιέργειες βαμβακιού.Ο δήμαρχος Φάνης Στάθης σε ανακοίνωσή του απηύθυνε έκκληση στους δημότες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να μη διασχίζουν χειμάρρους ή ρέματα για κανένα λόγο, είτε πεζοί, είτε οδηγώντας κάποιο όχημα.”Σας εφιστώ την προσοχή για να μη θρηνήσουμε καμία ανθρώπινη ζωή” τονίζει ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του.

Παράλληλα στα δύο κόπηκε ο δρόμος Φάρσαλα – Βόλος με οχήματα να παραμένουν εγκλωβισμένα στο σημείο και οχήματα του δήμου να επιχειρούν στην περιοχή.

 

Πηγή

Σχετικές Εικόνες: