Τραγωδία από την κακοκαιρία στα Φάρσαλα: Βρέθηκε γυναίκα νεκρή!

HomeΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία από την κακοκαιρία στα Φάρσαλα: Βρέθηκε γυναίκα νεκρή!

Δυστυχώς στα Φάρσαλα καταγράφηκε το πρώτο θύμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που χτύπησε με μανία την επαρχία Φαρσάλων. Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 86 ετών, η οποία δεν πρόλαβε πιθανότατα να προφυλαχθεί από τη μανία του νερού στο χωριό Βασιλί, το οποίο έρχονταν με δύναμη από το υπερχειλισμένο ποτάμι του Ενιπέα.

Την είδηση επιβεβαιώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρονται τα εξής: “Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία ηλικιωμένη γυναίκα από οικία στον οικισμό Βασιλί στα Φάρσαλα Θεσσαλίας.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς αντιμετώπισης καταστροφών παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.

Σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι της χώρας, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.”

Πηγή

Σχετικές Εικόνες: