Υποψήφιος με τον Γιάννη Κόκουρα ο Νίκος Μπαϊκούσης

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψήφιος με τον Γιάννη Κόκουρα ο Νίκος Μπαϊκούσης

Ανακοινώνεται πως ο Νίκος Μπαϊκούσης κατέρχεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

 

Ο Νίκος, καταγόμενος από την Πέρα Χώρα Τυρνάβου, ζει και εργάζεται στον Τύρναβο, αποτελώντας εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Πατρίδα ως Αστυνομικός, ενώ παράλληλα αποδεικνύει έμπρακτο ενδιαφέρον  για τον τόπο του, καθώς είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Τ.Κ. Τυρνάβου.

Και η υποψηφιότητα αυτή, αποδεικνύει έμπρακτα τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου. 

Παράλληλα, φυσικά επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής κρίνεται θετικότατα καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αναγνωρίζει τα συνεχή έργα πνοής και εν την αισθητή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Δήμο μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights