Μαρία Γαλλιού: Πρωταγωνιστής του εφιάλτη ο κ. Αγοραστός

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Μαρία Γαλλιού: Πρωταγωνιστής του εφιάλτη ο κ. Αγοραστός

Ο Εγκέλαδος χτύπησε θανάσιμα το Μαρόκο ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας. Από την πρώτη στιγμή υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τον αριθμό των θυμάτων, των τραυματιών, των αγνοουμένων. 

Στην Ελλάδα, στη Θεσσαλία, μετά από 3, 4 και 5 μέρες που ζήσαμε και ζούμε τον εφιάλτη, κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια για τα θύματα, τους τραυματίες, τους αγνοούμενους. Κανείς. Ενημέρωση με το σταγονόμετρο. Δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες τηλέφωνα με ανησυχητικές πληροφορίες και μαρτυρίες, ενώ όλη η Ελλάδα είναι έρμαιο φημών και παραπληροφόρησης. 

Ως πότε; Πότε θα ενημερωθούμε επίσημα αν υπάρχουν και πόσοι αγνοούμενοι για να μπει τέλος στην παραφιλολογία; 

Ο πρωταγωνιστής του εφιάλτη, κ. Αγοραστός, δεν ενδιαφέρεται να μάθει τι έγινε με τους ανθρώπους της Περιφέρειάς του; Πότε θα απαιτήσει επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση; Ή το μόνο που τον νοιάζει είναι πώς θα αναβάλει τις εκλογές;

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.