Υποψήφιος με τον Γιάννη Κόκουρα ο Λούτσος Θεόδωρος

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψήφιος με τον Γιάννη Κόκουρα ο Λούτσος Θεόδωρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου και τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα είναι ο Λούτσος Θεόδωρος.

Ο Θεόδωρος Λούτσος, Αντισμήναρχος εν αποστρατεία, αποτελεί εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, έχοντας υπηρετήσει την Πατρίδα, ενώ παράλληλα δείχνει συνεχές, έντονο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον τόπο του.

Ειδικότερα, ασχολείται επί σειρά ετών με τον Δαμασιακό, έχοντας υπάρξει ποδοσφαιριστής του, ενώ πλέον είναι Υπεύθυνος των εξαιρετικών Ακαδημιών του Σωματείου που περιλαμβάνουν δύο τμήματα ποδοσφαίρου αλλά και τμήμα βόλευ γυναικών!

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Θεόδωρος Λούτσος είναι παντρεμένος, πατέρας ενός τέκνου ενώ έχει και ένα υπέροχο εγγονάκι.

Και η εξαιρετικά ποιοτική αυτή υποψηφιότητα αποδεικνύει το σπουδαίο στελεχειακό δυναμικό της Νέας Δημοτικής Κίνησης και το γεγονός πως σοβαρότατοι και άκρως αξιόλογοι συνδημότες μας έχουμ συστρατευθεί στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Κόκουρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights