Υποψήφια με τον Γιάννη Κόκουρα η Χριστίνα Χιονά

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψήφια με τον Γιάννη Κόκουρα η Χριστίνα Χιονά

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Αμπελώνα με τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου και τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα είναι η Χριστίνα Χιονά.

Η Χριστίνα Χιονά, κόρη του Βασίλη και της Νίκης Χιονά, εργάζεται ως υπάλληλος στη ΔΥΠΑ, αποτελόντας εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας,προσφέροντας καθημερινά στον συνάνθρωπο, ενώ παράλληλα δείχνει συνεχές, έντονο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον τόπο της.
Ακόμη, είναι γνωστή για την πολιτική της δράση, αποτελώντας ενεργό μέλος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Και η εξαιρετικά ποιοτική αυτή υποψηφιότητα αποδεικνύει το σπουδαίο στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοτικής Κίνησης και το γεγονός πως σοβαρότατοι και άκρως αξιόλογοι συνδημότες μας έχουν συστρατευθεί στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Κόκουρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights