Υποψήφιος με τον Γιάννη Κόκουρα ο Γιάννης Τάνας

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψήφιος με τον Γιάννη Κόκουρα ο Γιάννης Τάνας

Ανακοινώνεται πως ο Γιάννης Τάνας κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

 

Ο Γιάννης, που γεννήθηκε στη Ροδιά, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα Διαιτητής Ποδοσφαίρου και Ποδοσφαίρου Σάλας στην ΕΠΣΛ Λάρισας. Επιπλέον είναι πατέρας ενός υπέροχου τέκνου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα δραστήριο, με έντονη κοινωνική δράση και προσφορά.

Και η υποψηφιότητα αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της υψηλής δυναμικής της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου και προσωπικά του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, απόρροια του απτού, σπουδαίου έργου που έχει παραχθεί την τελευταία τετραετία.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights