Υποψήφια με τον Γιάννη Κόκουρα η Ειρήνη Τσαγγοπούλου

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψήφια με τον Γιάννη Κόκουρα η Ειρήνη Τσαγγοπούλου

Η Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου με χαρά υποδέχεται στις τάξεις της την Ειρήνη Τσαγγοπούλου η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Η Ειρήνη είναι μόνιμη κάτοικος Τυρνάβου, Καθηγήτρια αγγλικών, βιβλιοθηκονόμος, με μεταπτυχιακό στην διοίκηση πολιτισμικών μονάδων, εν ενέργεια κριτής αγώνων ποδηλασίας από το 2010, με συμμετοχή τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οργανωτικό τομέα, σε διεθνής διοργανώσεις, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, μέλος της οργανωτικής ομάδας του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρο Ελλάδος, με πρόσφατη παρουσία στο πάνελ των κομισαρίων του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Θεσσαλίας. Με συμμετοχή σε δράσεις στα πολιτιστικά δρώμενα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας, που διοργάνωνε η Δημοτική βιβλιοθήκη Τυρνάβου, δράσεις που εστιάζουν στην δημιουργία , τη χαρά, την απόλαυση και το παιχνίδι που προσέφερε η βιβλιοθήκη στους μικρούς της φίλους.

Και αυτή η εξαιρετική υποψηφιότητα αποδεικνύει την δυναμική του Γιάννη Κόκουρα και της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου ως αποτέλεσμα της ουσιαστικότατης και παραγωγικότατης δουλειάς της τελευταίας τετραετίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: