Πρόσκληση προς Μηχανικούς – μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ για την εγγραφή τους στο Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών

HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση προς Μηχανικούς – μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ για την εγγραφή τους στο Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την online φόρμα εγγραφής ως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν με σφοδρότητα την περιφέρεια Θεσσαλίας το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχωρά στην άμεση επικαιροποίηση του Μητρώου Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών, προκειμένου να συνδράμει ενεργά και ουσιαστικά τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Κράτους.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, προσκαλεί τους Μηχανικούς – μέλη του Τμήματος, οι οποίοι προτίθενται να συνδράμουν στις διαδικασίες ελέγχων και αυτοψιών που θα διενεργήσουν τα κλιμάκια, τα οποία θα απαρτίζονται από στελέχη της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, μηχανικούς και των Δήμων που επλήγησαν να εγγραφούν στο Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών. 

Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της πρόσκλησης, καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. που θα βρουν στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ https://forms.gle/iaUWq9qUHHX6LaNC8 το αργότερο έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights