HomeΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι μαθητές του ΓΕΛ Τυρνάβου που συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό μορίων μιλούν στo “Τyrnavosotoposmas.gr”

Oι μαθητές του ΓΕΛ Τυρνάβου που συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό μορίων μιλούν στo “Τyrnavosotoposmas.gr”

Με το χαμόγελο στα χείλη, υποδέχθηκαν χθες  τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων οι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του ΓΕΛ Τυρνάβου.

Αρκετά ήταν τα παιδιά που χάθηκαν στις αγκαλιές των γονιών τους και των φίλων τους, συγκινημένα από την υπερπροσπάθεια που έκαναν, σε μια ιδιαίτερη περίοδο, με την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού να ανατρέπει πολλά. Σχέδια, ψυχολογία και πολλά ακόμη. Τα παιδιά μας είχανε να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη χρονιά και το σεισμό που χτύπησε την περιοχή μας και άλλαξε τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας.

Μπάμπαλης Αθανάσιος 18.715 

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Όλες αυτές οι δυσκολίες δεν κατάφεραν να πτοήσουν τον Αθανάσιο Μπάμπαλη από το Δαμάσι που πάρα το ότι το σπίτι του χτυπήθηκε από τον εγκέλαδο και ο ίδιος αναγκάστηκε να μείνει για μέρες σε ξενοδοχείο δεν το έβαλε κάτω πείσμωσε ακόμη περισσότερο και κατάφερε να   πετύχει και να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο ΓΕΛ Τυρνάβου, μια από τις υψηλότερες πανελλαδικά. 

 

Το 30% των μαθητών του ΓΕΛ Τυρνάβου συγκεντρώνει πάνω από το 15.000 μόρια ενώ 12 από αυτούς πάνω από 17.000 μόρια.

 

Κρίτσανου Ελισάβετ 18.677

Παρλάτζας Σταύρος 18.557

Δερπάνης Νικόλαος 18.220

 

Ντόμπρη Δήμητρα 18.130

12108889 1664804177091188 5854106418778133871 n

 

Η Δήμητρα μίλησε στο Tyrnavosotoposmas.gr: Η φετινή ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους μαθητές, λόγω του εγκλεισμού. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δυσκόλεψε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας και έφερε μια ψυχολογική ταλαιπωρία. Η προσήλωση στο στόχο, η επιμονή, το συστηματικό διάβασμα και η ψυχολογική υποστήριξη από την οικογένεια και τους καθηγητές μου συνέβαλαν σημαντικά στο αποτέλεσμα.

Μεγάλο πλήγμα στην ψυχολογική μου κατάσταση ήταν και ο μεγάλος σεισμός του Μαρτίου, ο οποίος πολλαπλασίασε το άγχος και προκάλεσε μια διαρκή ανησυχία και φόβο για τους γύρω μου. Όμως, μέσα από την αφοσίωση στο στόχο και την στήριξη του κοντινού μου περιβάλλοντος κατάφερα να αντιμετωπίσω τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Πρώτη σχολή προτίμησης είναι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας.

 

Νασίκας Δημήτριος 18.11

ΝΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1

Ο Δημήτρης Νασίκας δήλωσε στο Tyrnavosotoposmas.gr πως ενδιαφέρεται για Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας αν και δεν έχει κατασταλάξει ακόμη.

Στην ερώτηση πως  τον επηρέασε  το θέμα με τον κορωνοιό  μας απάντησε πως, ναι μεν με επηρέασε αρνητικά λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων ωστόσο ήταν ευκολότερο να συγκεντρωθώ στο στόχο μου καθώς δεν με επηρέαζαν έξοδοι κλπ.

 
 
Τζουχάλα Ασπασία 18.005  

Η Ασπασία δήλωσε στο Tyrnavosotoposmas.gr:

Η πρώτη σχολή προτίμησης μου είναι η νομική, γενικότερα ήμουνα προσηλωμένη στο στόχο μου και δεν επηρεάστηκα ιδιαίτερα από εξωτερικούς παράγοντες. Το θέμα του κορωνοιού με δυσκόλεψε γιατί μας στέρησε τη δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά αντιμετωπίστηκε με την τηλεκπαιδευση όσο καλύτερα γινόταν. Όσον αφορά το σεισμό ήταν ακόμη μια δύσκολη κατάσταση που με επηρέασε αλλά σε μικρό βαθμό.

Θάνος Μαρκούλης 17.798

Δωροθέα Καμίλη 17.616

Γκόρκου Δήμητρα 17586


Ζωή Μπαϊραχτάρη 17.440

EFAE03B5 8B60 4437 8FD8 FFA414CE048A

Η Ζωή μίλησε στο Tyrnavosotoposmas.gr

Η χρόνια ήταν πολύ δύσκολη λόγω του κορονοιου και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώσαμε , μέσα σε όλα αυτά ο σεισμός ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Η σχολή προτίμησης μου είναι η Ψυχολογία αν και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. 

 

Σπύρος Λελέκης 17.248

Αλεξάνδρα Καλέση 17240

Σοφία Ταμπάρα 17139

Ερμιόνη Γ. Ντέλα 17.120

Τζιαφέτας Απόστολος 16568

 

Αν κάποιος μαθητής θέλει να συμπεριληφθεί στο ρεπορτάζ, μπορεί να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας “Τyrnavosotoposmas.gr”, αφού το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί .

 Σε όλα τα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους καθηγητές τους, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.