HomeΑΠΟΨΕΙΣ

Οι γυμνοσάλιαγκες και οι γλοιώδεις παρενοχλητές

Οι γυμνοσάλιαγκες και οι γλοιώδεις παρενοχλητές

Πίσω από ένα πρόσωπο χαμογελαστό με τα γυαλάκια του με παγωμένη αίσθηση του χιούμορ κρυβόταν ένας άνθρωπος με διαστροφικές συμπεριφορές. Οχετός με μπόλικη δυσοσμία έσπασε και βρώμισε το εορταστικό κλίμα.

Ο Στάθης των Ράδιο Αρβύλα από αυτά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και χωρίς ο ίδιος να τα αρνηθεί, αποδεικνύεται μέρα τη μέρα  ότι υπάρχει πολύ βρωμιά και απαράδεκτες συμπεριφορές.

Οι υπόλοιποι τρεις της ομάδας έπεσαν από τα σύννεφα όπως υποστηρίζουν, για το τι κρυβόταν πίσω από το παραπλανητικό  γλυκανάλατο πρόσωπο του.

Εάν όμως, ήταν γλοιώδης παρενόχλητής, όπως αναφέρει πρώην συνάδελφος του η λογική λέει ότι ο έχων τα ηνία της εκπομπής το παρακολουθεί και χαλιναγωγεί τις σεξιστικές ορέξεις του κάθε Στάθη, πριν οι ενδείξεις  πάρουν μορφή χιονοστιβάδας. Η τρείς λοιπόν πλέον που αποτελούν την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο  σωστά τον απέπεμψαν .

Την επόμενη της αποπομπής ταραγμένοι βγαίνουν στον αέρα της τηλεόρασης οι “Αντρες με τα Μαύρα”για να επιδοθούν: Σε ένα καταρχήν λίβελο εναντίον του Γεωργιάδη που τόλμησε να συμψηφίσει το γεγονός με εκείνο της Μενδώνης και του Λιγνάδη.

Σε δεύτερο χρόνο ακολούθησε ένας απολογητικός μονόλογος με κάποιές παρεμβάσεις και των άλλων μέσα από τον οποίο δήλωναν την πρόθεση τους να στηρίξουν την καταγγέλλουσα σε ότι χρειασθεί.

Εάν η καταγγέλλουσα ήθελε οποιαδήποτε μορφή στήριξης  θα προέβαινε σε δημοσιοποίηση του θέματος από την ίδια και πολύ πριν ξεσπάσει ο σάλος.

Αλήθεια γιατί να απολογηθούν εφόσον δεν ήξεραν ,θα μπορούσε να το ίδιο να γίνει στον οποιοδήποτε ,η επαγγελματική ζωή δεν ανοίγει και τις πόρτες της προσωπικής ,μόνο εάν το επιθυμούν τα πρόσωπα και οι συνθήκες.

Αντίθετα η κοπέλα , προς τιμή της σήκωσε το ψυχολογικό βάρος μόνη της και προχώρησε την υπόθεση έως και τις δικαστικές αίθουσες ,που σημαίνει ότι είχε τα κότσια να  χειριστεί το θέμα χωρίς παρεμβάσεις τρίτων.

Επομένως καλή η πρόθεση στήριξης αλλά εμπρός στον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής και την οικονομική ζημιά στο όλο εγχείρημα ,έπρεπε να ειπωθεί.

Έλα όμως που μια πρώην συνάδελφος ,μπράβο στο κορίτσι μίλησε για τον γλοιώδη παρενοχλητή τόσο παραστατικά που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι ο Στάθης ήταν κάτι άλλο από αυτό έδειχνε προς τα έξω.

Ολοι λοιπόν έβλεπαν τον γυμνοσάλιαγκα πέφτουλα και την συμπεριφορά του ,αλλά έλεγαν έτσι είναι ο Στάθης…

Πόσο κωθώνια μας θεωρούν ,σε μια κοινωνία που οργιάζουν φαινόμενα διαστροφικής συμπεριφοράς με νεκρούς στο πέρασμα τους , δεν ψυλλιάστηκαν ότι μήπως βρε παιδί μου δεν ισχύει “ότι έτσι  είναι ο Στάθης”…

Έρχεται μια αγωγάρα χθες το βράδυ  από τους τρεις στον γυμνοσάλιαγκα για οικονομική ζημιά που προκλήθηκε εξ αιτίας του…αυτό ήταν και το αναμενόμενο από την αρχή, αλλά το πήγαν κυκλωτικά.

Δεν ήξεραν αν θα να το δεχθούμε, ότι ήταν ψυλλιασμένοι δεν χωράει αμφισβήτηση, ας καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός και με ψυχραιμία να αποφασίσουν για οτιδήποτε…σε μια υγιή βάση.