Ντροπιαστικές εικόνες από παράνομο σκουπιδότοπο στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ντροπιαστικές εικόνες από παράνομο σκουπιδότοπο στον Τύρναβο

Απαράδεκτη παραμένει η κατάσταση με μεγάλο σκουπιδότοπο λίγο μετά το ΓΕΛ Τυρνάβου περί τα 200 μέτρα με κατεύθυνση προς το εργοστάσιο του Μπρέζα, στα αριστερά του οποίου συναντάει κανείς αυτή την παράνομη χωματερή.

Είναι η τρίτη φορά που γράφουμε άρθρο για το συγκεκριμένο σημείο.  Στις 10 Μαϊου κάτοικος της περιοχής,  κατήγγειλε στην ιστοσελίδα μας την παράνομη χωματερή.  Τότε κατόπιν αυτοψίας στο χώρο,  είχαμε τραβήξει  φωτογραφίες από το σημείο ΕΔΩ   τις οποίες μπορείτε να συγκρίνετε με τις σημερινές.

Όπως προκύπτει από το σχολιασμό που ακολούθησε τη δημοσίευση, τα σκουπίδια βρίσκονται στο σημείο αυτό τουλάχιστον ένα μήνα με τάσεις συνεχής επέκτασης και επιδείνωσης της εικόνας. Σήμερα δε που πήγαμε στον χώρο που βρίσκεται ο παράνομος σκουπιδότοπος βρήκαμε και φρέσκιες ντομάτες που προφανώς πετάχτηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όπως και κάθε λογής ζαρζαβατικά που περισσέψανε ή χάλασαν από τη λαϊκή που πιθανότατα είχε πάει ο υπαίτιος. 

Τονίζεται ότι η απόρριψη – εναπόθεση σκουπιδιών στο συγκεκριμένο σημείο είναι παράνομη πράξη και, βεβαίως, φέρουν ευθύνη οι πολίτες που μετατρέπουν το δρόμο σε απέραντο σκουπιδαριό.

Ευθύνη αποδίδεται και στη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου και συγκεκριμένα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο που ανέχεται αυτή την κατάσταση και παρόλο που την πρώτη φορά που έγινε η καταγγελία στις 26 Φεβρουαρίου 2021 ενήργησε αμέσως δεν έκανε το ίδιο δύο μήνες μετά. Κύριε Αντιδήμαρχε, όσο τα αφήνετε τόσο μεγαλώνουν και μαζί η ασχήμια που σκορπίζουν….

Όλοι μας, έχουμε ευθύνη να συμβάλουμε  στην ανάπτυξη και εξέλιξη αυτού του τόπου, πέρα από προσωπικά και κομματικά συμφέροντα, για το καλό όλων μας αλλά και των παιδιών μας.