HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάξιμος στο Σαραντάπορο: Πάντα μαζί στην πρώτη γραμμή της πολιτικής

Μάξιμος στο Σαραντάπορο: Πάντα μαζί στην πρώτη γραμμή της πολιτικής

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Στα χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, ήμασταν πάντα μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα. Ξέρετε ότι στα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου στάθηκα δίπλα σας. Ακόμη και όταν χρειάστηκε να συγκρουστώ με μεγάλο τίμημα. Ήμουν εδώ πάντοτε, και όχι μόνον κατά την προεκλογική περίοδο.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους μεταξύ μας χαλυβδώθηκε σχέση εμπιστοσύνης. Να γνωρίζετε ότι αυτή την εμπιστοσύνη θα συνεχίζω να την τιμώ, πράττοντας πάντοτε με γνώμονα το δίκαιο συμφέρον των ανθρώπων της παραγωγής, αγροτών και κτηνοτρόφων». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη Γεράνεια, την Τσαπουρνιά, τη Φαρμάκη, τη Μηλέα και το Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνομιλώντας με τους κατοίκους που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, σημείωσε ότι «όλα δείχνουν ότι η ζυγαριά της νίκης και του μηνύματος της αυτοδυναμίας έχει ήδη γείρει αποφασιστικά προς την πλευρά της ΝΔ. Κάθε μέρα που περνά οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών πολιτικών κόσμων. Αφενός είναι η σοβαρή, υπεύθυνη πρόταση που κομίζει το κόμμα μας, με συγκεκριμένη κοστολόγηση, με συγκροτημένο όραμα για το μέλλον, με ικανούς ανθρώπους να το υλοποιήσουν. Αφετέρου, είναι ο γνωστός λόγος του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, των μεγάλων ανεύθυνων και κενών περιεχομένου υποσχέσεων, προς άγραν ψηφοφόρων».

[ngg src=”galleries” ids=”116″ display=”basic_slideshow”]Σταθερότητα κι όχι δημαγωγία  

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επέστησε την προσοχή στο «ενδεχόμενο ένα συνονθύλευμα κομμάτων, χωρίς καμία προγραμματική σύγκλιση, με αρχηγούς που απορρίπτουν ο ένας τον άλλον, να επιδιώξουν να συγκροτήσουν κυβέρνηση ηττημένων, εφόσον βγαίνουν τα κουκιά. Η ελληνική κοινωνία, όμως, χρειάζεται σταθερότητα, σιγουριά, εμπιστοσύνη για το αύριο. Και αυτά μπορεί μόνον η ΝΔ να του τα προσφέρει.

Η δέσμευσή μας για την επόμενη τετραετία είναι ξεκάθαρη. Εφόσον έχουμε καθαρή εντολή αυτοδυναμίας θα προχωρήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης, της προσέλκυσης επενδύσεων, μείωσης φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών, κινήτρων στην επιχειρηματικότητα. Και παράλληλα θα προχωρήσουμε σε αύξηση των θέσεων εργασίας, μισθών και συντάξεων. Κι όλα αυτά δεν είναι μόνον λόγια. Γιατί βασίζονται στα όσα έγιναν ήδη την προηγούμενη τετραετία, που θα αποτελέσουν την προίκα για την επόμενη μέρα. Γι’ αυτό και πρέπει όλοι όχι μόνον να βρεθούμε στις κάλπες την 21η Μαΐου ώστε να “κλειδώσει” η αυτοδυναμία για τις επόμενες εκλογές, αλλά και να διαδώσουμε το μήνυμα της νίκης παντού. Γιατί η νίκη αυτή θα είναι όλων μας, θα είναι νίκη της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην οπισθοδρόμηση».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.