HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας από Γιάννουλη: Μιλάμε με το έργο μας, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανέξοδες υποσχέσεις

Κέλλας από Γιάννουλη: Μιλάμε με το έργο μας, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανέξοδες υποσχέσεις

«Η θερμή σας υποδοχή, εδώ, στη Γιάννουλη, με συγκινεί ιδιαίτερα, καθώς διαπιστώνω ότι η σχέση που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται σε γερά θεμέλια. Από σας αντλώ τη δύναμη να υπερασπίζομαι τον νομό μας με δυναμική, καθαρή φωνή. 

 

Σήμερα – και η Γιάννουλη – στέλνει ηχηρό μήνυμα, ότι την Κυριακή 21 Μαΐου, η Λάρισα και όλη η χώρα θα ατενίζουν τον ουρανό με σιγουριά για το αύριο της πατρίδας μας».

Αυτά δήλωσε, μιλώντας σε ογκώδες ακροατήριο στη Γιάννουλη, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, προσθέτοντας:

«Η χώρα χρειάζεται σταθερή Κυβέρνηση. Η νίκη της ΝΔ στις εκλογές, δεν είναι κομματική αλλά εθνική ανάγκη. Καλούμε τους πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν τη διακυβέρνηση 2015 – 2019 του κ. Τσίπρα με τη διακυβέρνηση 2019 – 2023 του κ. Μητσοτάκη. 

Ενισχύσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, ασφαλίσαμε τη χώρα, χτίσαμε ισχυρές συμμαχίες. Υποσχεθήκαμε και μειώσαμε φόρους και εισφορές, αυξήσαμε τις συντάξεις, επιστρέφοντας στη μεσαία τάξη, όσα της αφαίρεσε ο κ. Τσίπρας. 

Στηρίξαμε την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα, τον κόσμο της εργασίας, στη διάρκεια της πανδημίας. Έτσι θα πορευτούμε και την επόμενη τετραετία». 

[ngg src=”galleries” ids=”115″ display=”basic_slideshow”]Οι αγρότες εμπιστεύονται τη ΝΔ

Ο Λαρισαίος πολιτικός, με αφορμή την έντονη παρουσία συνεταιριστών, μεταξύ αυτών οι διοικούντες του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιάννουλης, όπως και πολλών αγροτών, αναφέρθηκε στην φιλοαγροτική πολιτική της ΝΔ, που έχει ως στόχο τη συνεχή στήριξη του πρωτογενούς τομέα: 

«Σε περιόδους δύσκολες για την διεθνή οικονομία, στηρίξαμε ενεργά το αγροτικό εισόδημα, με αποζημιώσεις που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και κρατικές ενισχύσεις για τα προϊόντα, που επλήγησαν από την κλιματική κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Οι επενδύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο, ενώ έχουμε μπροστά μας την αξιοποίηση σημαντικών χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως η νέα ΚΑΠ. 

Δώσαμε αυξημένες δυνατότητες στα μέλη των Συνεταιρισμών για να διαμορφώσουν το κατάλληλο γι’ αυτούς πλαίσιο λειτουργίας ως ιδιωτική και αυτόνομη επιχείρηση. Απαλλάξαμε από τον φόρο εισοδήματος τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με τη μείωση να φτάνει στο 50% στην περίπτωση συνεργασίας φυσικών προσώπων. Καθορίσαμε ποια προϊόντα εξοφλούνται στις 30 και ποια στις 60 ημέρες. Αυστηροποιήσαμε τις ποινές για νοθείες. Αυξήσαμε τους ελέγχους στην αγορά. Αναβαθμίσαμε τις ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την έξυπνη γεωργία. 

Να γιατί οι αγρότες εμπιστεύονται τη ΝΔ. Για μας μιλά το έργο μας, ενώ για την αντιπολίτευση, ο λαϊκισμός και οι ανέξοδες υποσχέσεις. 

Προχωράμε λοιπόν μπροστά, με τόλμη και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε μαζί στον δρόμο της ανάπτυξης». 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.