Κέλλας από Καρυά: Το αίμα σώζει ζωές

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας από Καρυά: Το αίμα σώζει ζωές

«Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά πράξη αλτρουισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το αίμα σώζει ζωές, θεραπεύει ασθενείς και διατηρεί στη ζωή συνανθρώπους μας που πάσχουν από ανίατα νοσήματα. Παρότι διανύουμε τον Αύγουστο, τον κύριο μήνα των ελληνικών διακοπών, η λειτουργία και οι ανάγκες των νοσοκομείων δεν σταματούν. Γι’ αυτό, δεν ξεχνούμε ότι, διαθέτοντας 20΄ από τον χρόνο μας και δίνοντας αίμα, μπορούμε να σώσουμε μία ανθρώπινη ζωή.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την Καρυά Ελασσόνας, στο πλαίσιο εξόρμησης του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΓΝΛ), με επικεφαλής την ιατρό Κατερίνα Κορακάκη, παρουσία του Διοικητή, Γρηγόρη Βλαχάκη, προσθέτοντας:

«Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό και τη διοίκηση του ΓΝΛ και ιδιαίτερα στη ΝΥ Αιμοδοσίας, η οποία διατρέχει τον Νομό και συλλέγει αίμα, για να σωθούν συνάνθρωποί μας. 

Θερμά συγχαρητήρια στους κατοίκους της Καρυάς, στον Σύλλογο Καρυωτών Λάρισας και Περιχώρων ο “ΖΕΥΣ” και στην πρόεδρό του Μαρία Τσιρώνη, που δίνουν σήμερα το “παρών” σε αυτή τη δράση ζωής, υπενθυμίζοντας έμπρακτα πως οι πολίτες του Νομού Λάρισας έχουν μεγάλα αποθέματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης». 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.