Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής παράρτημα Τυρνάβου την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής παράρτημα Τυρνάβου την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Ξεκινούν οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λάρισας και Τυρνάβου “Ο Άγιος Αχίλλειος ” παράρτημα Τυρνάβου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη.

 

Ο Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και πρωτοψάλτης Χριστόφορος Καρυώτης καλεί μικρούς και μεγάλους μαθητές όλων των ηλικιών να διδαχθούν την ψαλτική τέχνη μια τέχνη που έχει αναδείξει πολύ σημαντικούς Τυρναβίτες Ιεροψάλτες από τον 17ο αιώνα όπως ο Δανιήλ Πρωτοψάλτης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Πόλη.

Η Βυζαντινή Μουσική δεν προσφέρει μόνο εκμάθηση και πτυχίο αλλά διδάσκει την πεμπτουσία της Ορθοδοξίας και της Πίστης αφού οι μαθητές ψάλουν και υμνούν τον Ιησού Χριστό τον Θεό και το Άγιο Πνεύμα.

Χαρακτηριστικό του παραρτήματος Τυρνάβου ότι έχει μαθητές από 10 ετών ως 90 ετών και η μεγάλη του ιστορία.

Από τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου ο καθηγητής της Σχολής θα είναι εκεί να υποδεχτεί γονείς μαθητές και νέους ιεροψάλτες.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977258964 και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της περιοχής Τυρνάβου και Αμπελώνα και των χωριών του Δήμου Τυρνάβου.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights