HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 80χρονη στον Τύρναβο

Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 80χρονη στον Τύρναβο

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα 80 ετών σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στον Τύρναβο.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TirnavosPress το συμβάν συνέβη σήμερα το μεσημέρι στις 3.30 μ.μ στον Τύρναβο στην περιοχή του ΕΠΑΛ Τυρνάβου όταν για άγνωστη αιτία ένα σκυλί επιτέθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό.

Η άτυχη γυναίκα πήγε να κόψει λίγα χόρτα όταν χωρίς κάποια αιτία δέχτηκε επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο λευκού χρώματος. Το σκυλί δάγκωνε με μανία τα πόδια της άτυχης ηλικιωμένης μέχρι που της αφαίρεσε κομμάτι από το ένα της πόδι. 
Ευτυχώς για την άτυχη γυναίκα παρενέβει ένας περαστικός και κατάφερε να απομακρύνει το άγριο ζώο από την ηλικιωμένη. 

 

Η άτυχη 80χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου από όπου στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας για να τις γίνουν ράμματα και στα δυο πόδια και εξετάσεις. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.