Έκοψαν την πίτα του 2023 οι Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Έκοψαν την πίτα του 2023 οι Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων

Έκοψαν την πίτα του 2023 οι Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική συνάντηση μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ Ιωάννης Κόκουρας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ Κώστας Πετμεζάς.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ζωή Βελισσαρίου στην ομιλία της ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους τα τελευταία 9 χρόνια και αποκάλυψε ότι αυτά ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής της ενώ ήταν νοικοκυρά και τώρα συνταξιούχος του ΟΑΕΕ.

Ανακοίνωσε απολογιστική συνέλευση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο και καλωσόρισε όλους να διασκεδάσουν. Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του δήλωσε την χαρά του που συναντιούνται ξανά μετά από τόσες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο τόπος, έδωσε τα συγχαρητήρια του στους συνταξιούχους για όσα κάνουν αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο καθώς και τις ευχές του για μια καλή χρονιά με υγεία. 

Οι Συνταξιούχοι δήλωσαν το αίτημα τους το οποίο είναι να τους παραχωρηθεί χώρος γραφείων από τον Δήμο Τυρνάβου ώστε να πληρώνουν ενοίκιο από τα πενιχρά έσοδα τους. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους Καρρά Σωκράτη, Γκίμα Απόστολο γραμματέας, Σιαμέτης Δημήτριος Αντιπρόεδρος, Μπαλιάφας Πολυνίκης, Λέτσιος Αστέριος και Κουκουλιάρας Δημήτριος ταμίας, με την Πρόεδρο και τον Δήμαρχο έκοψαν την βασιλόπιτα του 2023.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.