Υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν…

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν…

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Κόμπος είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για την θέληση και την καθημερινή του προσπάθεια να λύσει προβλήματα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου.

 

Είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» από το 2019, καθώς και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου. Ξεχώρισε με τις προτάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο όσον αφορά την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο κ. Κόμπος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αμπελώνα, αποχωρίστηκε την πόλη του μόνο για να σπουδάσει και να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και έκτοτε ζει μόνιμα στον Αμπελώνα.

Είναι παντρεμένος με την κα Άννα Λιόβα και έχουν τρία παιδιά.

Επαγγελματικά ασχολείται από το 1992 στον τομέα της πληροφορικής και από το 2007 είναι ιδιοκτήτης εταιρίας πληροφορικής.
Μέλος και τακτικός Αιμοδότης του Συλλόγου ΣΕΑ Αμπελώνα ”η Ελπίδα” πρόσφερε πρόσφατα τις υπηρεσίες της εταιρίας του για να διευκολύνει τον σύλλογο στην δημιουργία Σελίδας, για την προβολή των δραστηριοτήτων και του έργου του κυρίως όμως της ιστοσελίδας, απαραίτητης για να λάβει ο Σύλλογός την Ειδική Πιστοποίηση για την παροχή Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας.

Συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να στηρίζει τον κ. Σάμερ Αθανάσιο Αμάρι και τον Συνδυασμό Η Πόλη που Θέλουμε με την υποψηφιότητα του για να σχεδιάσουν μαζί έναν Δήμο Τυρνάβου του αύριο… δημιουργώντας την βάση του στο τώρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights