Υπεγράφη η ΚΥΑ για τους εμβολιασμούς στο ζωικό κεφάλαιο – Σε 11,5 εκατ. ευρώ η δαπάνη

HomeΕΛΛΑΔΑ

Υπεγράφη η ΚΥΑ για τους εμβολιασμούς στο ζωικό κεφάλαιο – Σε 11,5 εκατ. ευρώ η δαπάνη

Το συνολικό ποσό αφορά στην ένταξη μέρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΑΑΤ μέρους του προγράμματος της Εξυγίανσης του Ζωικού Κεφαλαίου της χώρας και ειδικότερα των προμηθειών και θα βαρύνει πιστώσεις της ΣΑΕ 082/2, με συγχρηματοδότηση από την ΕΕ. Πηγή: https://www.skai.gr/news/environment/ypaat-ypegrafi-i-kya-gia-tous-emvoliasmous-sto-zoiko-kefalaio-se-115-ekat-eyro-i-dapani Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Υπεγράφη η ΚΥΑ από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό σχετικά με τη διενέργεια προμηθειών που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου.

Η δαπάνη που προβλέπεται να φτάσει τα 11.451.280 ευρώ αφορά τη διενέργεια προμηθειών στο πλαίσιο της υλοποίησης των προγραμμάτων ή δράσεων διερεύνησης, πρόληψης, επιτήρησης, ελέγχου, εκρίζωσης και εκτάκτων επεμβάσεων στο ζωικό κεφάλαιο της χώρας (εμβολιασμοί)», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ.

ο συνολικό ποσό αφορά στην ένταξη μέρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΑΑΤ μέρους του προγράμματος της Εξυγίανσης του Ζωικού Κεφαλαίου της χώρας και ειδικότερα των προμηθειών και θα βαρύνει πιστώσεις της ΣΑΕ 082/2, με συγχρηματοδότηση από την ΕΕ.

Από αυτό τα 8.341.501,96 ευρώ θα κατευθυνθούν στις ανάγκες προμηθειών που θα προκηρυχθούν εντός του οικονομικού έτους 2021 και τα 3.109.778,17 ευρώ για την αποπληρωμή μέρους των συμβάσεων προμηθειών που υπογράφηκαν τα οικονομικά έτη 2019 και 2020.

Πηγή