Βγαίνουν σήμερα με τα τρακτέρ στους δρόμους

HomeΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ

Βγαίνουν σήμερα με τα τρακτέρ στους δρόμους

Με τα τρακτέρ στους δρόμους από σήμερα Κυριακή 22 Γενάρη και άλλες πολύμορφες δράσεις που προετοιμάζονται για τις επόμενες μέρες, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι απορρίπτουν τη λογική της αναμονής και των λύσεων «από τα πάνω» που καλλιεργούν επίδοξοι – παλιοί και νέοι – κυβερνητικοί «σωτήρες», στέλνουν το μήνυμα ότι δεν συμβιβάζονται με τα μέτρα – ψίχουλα των «δημοσιονομικών δεδομένων» που παίρνει η σημερινή κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα οξυμένα και διαχρονικά προβλήματά τους και απαιτούν την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσής τους. Στο στόχαστρο η πολιτική που τους φορτώνει με το άγχος της επιβίωσης

Το σύνθημα για μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις δίνεται από τη Θεσσαλία, όπου από την Κυριακή θα ξεκινήσουν να βγαίνουν τα τρακτέρ στις πλατείες.

Συγκεκριμένα, στη Λάρισα οργανώνονται συλλαλητήρια με τρακτέρ στον Τύρναβο, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία (προσυγκεντρώσεις στις 10.30 π.μ. στις κεντρικές πλατείες σε Αμπελώνα και Δαμάσι και στην περιοχή των Εξοχικών), και στην Αγιά, ενώ και οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ελασσόνας θα βγουν με τα τρακτέρ στις 12 μ. στην Καλλιθέα, στο χάνι Χατζηγώγου, στον κόμβο Δολίχης, στην Πλατεία Τσαριτσάνης και στα Αραδοσίβια.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.