Τύρναβος: Ζευγάρι απατεώνων “φάγανε” 335.000 ευρώ από ηλικιωμένο δήθεν για επενδύσεις

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Τύρναβος: Ζευγάρι απατεώνων “φάγανε” 335.000 ευρώ από ηλικιωμένο δήθεν για επενδύσεις

Η γνωριμία ζευγαριού με άνδρα σε δωμάτιο νοσοκομείου της Λάρισας, οι 335.000 ευρώ και το δαιμόνιο σχέδιο των τυρναβιτών απατεώνων.

 

Ο 70χρονος Αλμυριώτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση, όπως και ο πατέρας του απατεώνα από τον Τύρναβο.

Το ζευγάρι επισκεπτόμενο τον 78χρονο συν-νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο συγγενή του, επικοινωνούσε καθημερινά με τον 70χρονο και τον έπεισε να δώσει οικονομίες 335.000 ευρώ για επενδύσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Ο 70χρονος που ήθελε να «αυγατίσει» την περιουσία του, πείστηκε και σταδιακά κατέθετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τα οποία υποτίθεται “διαχειριζόταν” το ζευγάρι. Ο απατεώνας όμως από τον Τύρναβο, είχε δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, που σήμερα βρίσκεται απολογούμενος για απάτη.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του ανακριτή υποβασταζόμενος και περπατώντας με «π». Ο επενδυτής-θύμα και οι απατεώνες γνωρίστηκαν τους τελευταίους μήνες του 2022 και ο εμπαιγμός με τις δήθεν επενδύσεις διήρκησε τρεις μήνες, οπότε και ο 70χρονος κατέθεσε μήνυση και η δίωξη που ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

onlarissa.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagram, Google News, YouTube και Twitter.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights