
Τύρναβος: 7 συλλήψεις μετά από επεισόδιο μεταξύ δύο παρεών
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας 39χρονος προχώρησε επικίνδυνο ελιγμό με το αυτοκίνητό του σε προπορευόμενο όχημα
(φωτο αρχείου)
Στη σύλληψη 7 αλλοδαπών μετά από επεισόδιο μεταξύ τους προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τυρνάβου, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος τους για αδικήματα όπως της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της επικίνδυνης οδήγησης της νομοθεσίας περί όπλων, της εξύβρισης και της απειλής.
Το επεισόδιο μεταξύ των δύο παρεών, όλοι τους Αλβανοί υπήκοοι, ξεκίνησε στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο Ροδιάς – Τυρνάβου όταν ένας 39χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, φέρεται να προχώρησε σε επικίνδυνο ελιγμό με το αυτοκίνητό του σε προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη.
Το επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών γενικεύτηκε με αποτέλεσμα 6 Αλβανοί υπήκοοι να μεταφερθούν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και να λάβουν τελικά εξιτήριο, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ μετά από αλληλομηνύσεις συνελήφθησαν 7 αλλοδαποί με εξαίρεση μία εγκυμονούσα που αφέθηκε ελεύθερη.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ eleftheria.gr



