Τσιόπας Χρήστος: Σιγά μην νοιάζεται ο κ. Κόκουρας γι΄αυτά!!!

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Τσιόπας Χρήστος: Σιγά μην νοιάζεται ο κ. Κόκουρας γι΄αυτά!!!

Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που ο δήμαρχος Τυρνάβου ενώ βρήκε όταν ανέλαβε  δρομολογημένα έργα και ενεργοποιημένα εργαλεία τα οποία  θα βελτίωναν την διαχειριστική ικανότητα των υπηρεσιών, δεν έκανε τίποτα για να τα συνεχίσει και να τα χρησιμοποιήσει. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο εξοπλισμός για κινηματογραφικές προβολές που διαθέτει ο δήμος.

 

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως δεν γνωρίζει ότι στο χώρο του δημοτικού κινηματοθέατρου MAXIM υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός  προβολής κινηματογραφικών ταινιών. Ούτε φυσικά θα γνωρίζει πως από τον Δεκέμβριο του 2017 που εγκαταστάθηκε ο εξοπλισμός εγκαινιάσθηκε ένας κύκλος κινηματογραφικών προβολών με ελεύθερη είσοδο για όλους. Ήταν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και μια ποιοτική διέξοδος ψυχαγωγίας  των δημοτών.

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως ο κ. Κόκουρας δεν νοιάζεται γι΄ αυτά.  Γιατί έχει αποδείξει πως αδιαφορεί για κάθε τι μικρό ή μεγάλο που θα βελτίωνε τη ζωή των δημοτών.

Τσιόπας Χρήστος δημ συμβ ΣυνΠολιτεια

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights