Τους βουλευτές της ΝΔ Κέλλα και Χαρακόπουλο  επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους βουλευτές της ΝΔ Κέλλα και Χαρακόπουλο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου

Tους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νομού Λαρίσης κυρίους Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή του Δήμου Τυρνάβου με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής και η δυνατότητα ενίσχυσής τους.

Υπήρξε ενημέρωση για την επιστροφή ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο που είχε σταματήσει η προηγούμενη κυβέρνηση και η αναγκαιότητα της αντιμετώπισης του κόστους του πετρελαίου κίνησης και της έλλειψης εργατών γης.

Έγινε αναφορά στις σημαντικότατες κυβερνητικές παρεμβάσεις όπως η στήριξη στους λογαριασμούς ρεύματος, η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, τα μέτρα στήριξης ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων με το 1,5 επιπλέον επίδομα τέκνων και το βοήθημα στους συνταξιούχους, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επικείμενη αύξηση των συντάξεων κ.α.

Ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης της χώρας, η μείωση της ανεργίας κατά 5%, η αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών, η καλή πορεία του τουρισμού δημιουργούν αισιοδοξία πως η χώρα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις δυσάρεστες συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία και θα καταφέρει να πορευθεί σε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Σχετικές Εικόνες: