HomeΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΤΟ

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 – Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει στο Χρήστο ότι είναι πατέρας του

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 – Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει στο Χρήστο ότι είναι πατέρας του

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40. Ο Επιφάνειος και ο Χρήστος καταφέρνουν να φυγαδεύσουν την Ιουλία από το αρχοντικό. Η Χάδω βλέπει μπροστά της τον Ανέστη και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Η στιγμή της αλήθειας για Επιφάνειο και Χρήστο έχει φθάσει.

Τι θα δούμε αναλυτικά

 

Η απόφαση του Επιφάνειου να αναλάβει προσωπικά την απελευθέρωση της Ιουλίας από το «χρυσό κλουβί» του αρχοντικού Προβιού, επιφυλάσσει μια περιπετειώδη βραδιά για όσους θα βρεθούν εκείνη τη νύχτα στο αρχοντικό. Οι εξελίξεις θα αναστατώσουν όχι μόνο την χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και θα οδηγήσουν τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, και ενώ πλησιάζει η δίκη του Σωτηράκη, αρχίζουν να πυκνώνουν οι αμφιβολίες για το αν η Ζανέτ θα πρέπει να παραβρεθεί ως μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο. Ο Ζαφείρης, που ξέρει πως τα μπλεξίματα σε αυτή την περίπτωση δεν θα’χουν τέλος, πιστεύει πως η καλύτερη επιλογή είναι να μην παραστεί. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί, μετά την έκβαση της δίκης. Παράλληλα, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η καθυστέρηση της Φιλιώς, την οδηγεί στην σκέψη πως μπορεί να είναι ήδη έγκυος απ’τον Γρηγόρη. Ενώ ένα άλλο μεγάλο «παιδί», ο Χρήστος, αναζητά ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας και αυτή τη φορά, βρίσκεται πολύ κοντά στο να το μάθει.

 

Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει την αλήθεια στο Χρήστο 

Η Χάδω λέει ότι ο Ανέστης είναι εκείνος που την έδεσε

Ο Γιωργίκης καλεί την αστυνομία για την εξαφάνιση της Ιουλίας

Η Χάδω ζητά από τη Στάσα να γυρίσει η Ιουλία το παιδί στο αρχοντικό

Δείτε το trailer:

 

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.