HomeΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΤΟ

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 – Ο Ρήγας αφήνεται ελεύθερος

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 – Ο Ρήγας αφήνεται ελεύθερος

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40. Ο δικαστής αφήνει ελεύθερο τον Ρήγα, γεγονός που εξοργίζει τους Ραζίνηδες αλλά και τη Φιλιώ που κατηγορεί τον πατέρα της για την ευνοϊκή στάση του απέναντι στον Ρήγα. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνη μαθαίνει από την Κυριακούλα για το παρελθόν του άντρα της με τη Στάσα.

Τι θα δούμε αναλυτικα

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί τον Τύρναβο, και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς η οικογένεια της Στάσας. Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη Προβιό, αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν, καθώς θεωρεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, κτήμα του την Ιουλία, η οποία παλεύει αγωνιωδώς να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής. Την ίδια ώρα, η επαγγελματική υποχρέωση που θέλοντας και μη έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη, φέρνει για άλλη μια φορά, κοντά, τους δυο παλιούς εραστές. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά των δύο νέων, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο Τυρνάβου, θα κάνουν πολύ σύντομα εντύπωση στην Χάδω, που θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση, έχοντας και ένα σύμμαχό στο πλευρό της. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει μια νέα ισορροπία με την βοήθεια του εργοδότη της, που είναι πάντα πρόθυμος να της σταθεί, μετά τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ιουλία: «δεν είσαι μάνα εσύ, κακιά πεθερά είσαι…» 

Στάσα: «η αλήθεια είναι μία, ναι τον αγάπησα τον Ραζίνη…»

 

Κυριακούλα: «τη Στάσα μέχρι κι ο δικός σου την ήθελε…» 

Δείτε το trailer

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.