Το παλαιότερο φαστ φουντ του Τυρνάβου, “Το Κάτι Άλλο”, συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένη επιλογή των κατοίκων και επισκεπτών εδώ και 46 χρόνια.
Με την επιστροφή της Γιορτής Τσίπουρου, το “Κάτι Άλλο” ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους γιορτινούς επισκέπτες, προσφέροντας τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά εδέσματα της πόλης. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σουβλάκια, μπιφτέκια, γύρο, κοτομπέικον και πολλές άλλες γεύσεις που καλύπτουν κάθε γευστική απαίτηση.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου, το “Κάτι Άλλο” θα είναι ανοιχτό από τις 16:30 έως τα μεσάνυχτα για να σερβίρει φαγητό τόσο στον χώρο όσο και με delivery. Βρείτε το στην Εθνικής Ανεξαρτησίας 14, Τύρναβος, και κάντε την παραγγελία σας στο 24920-22421 για να απολαύσετε το φαγητό σας.