Σε κίνδυνο 3000 πρόβατα στα Πλατανούλια από την υπερχείλιση του Πηνειού

HomeΤΟΠΙΚΑ

Σε κίνδυνο 3000 πρόβατα στα Πλατανούλια από την υπερχείλιση του Πηνειού

Τη δικιά τους αγωνία ζούνε κάτοικοι των Πλατανουλίων που βλέπουν την επιχείρηση τους να καταστρέφετε. 

 

Η υπερχείλιση του Πηνειού και ο μεγάλος όγκος νερού που κατεβαίνει συνεχώς, απείλησε κτηνοτροφική μονάδα με 3000 πρόβατα, στα Πλατανούλια στις όχθες του Πηνειού. Τα ζώα απομακρυνθηκαν έγκαιρα, καθώς η στάθμη του νερού ανεβαίνει ραγδαία αφού χαρακτηριστικό είναι ότι ανέβηκε 5 μέτρα μέσα σε 20 λεπτά. Παρόλα αυτά οι εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και οι ζωοτροφές είναι μέσα στο νερό και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. 

Τα ζώα πλέον είναι πλέον ασφαλή στο ύπαιθρο αλλά εκτεθειμένα αφού δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις.

 

Το σημείο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τον Πρόεδρο των Πλατανουλίων Δημήτριο Ρίζο ενημερώθηκαν για την κατάσταση και δήλωσαν ότι είναι στο πλευρό του για ότι χρειαστεί. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.