Τι ετοιμάζει ο Θεός και πήρε τόση ομορφιά κοντά του;

HomeΑΠΟΨΕΙΣ

Τι ετοιμάζει ο Θεός και πήρε τόση ομορφιά κοντά του;

Τι ετοιμάζει ο Θεός και πήρε τόση ομορφιά κοντά του; Αυτήν η απορία μου δημιουργήθηκε αυθόρμητα κοιτώντας τις φωτογραφίες των πανέμορφων αγγέλων που χάθηκαν στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών. 

 

Η ομορφιά λένε είναι υποκειμενική. Κάθε άνθρωπος που περπατά πάνω στην γη είναι όμορφος. Μα δείτε τις φωτογραφίες των παιδιών και των ανθρώπων που χάθηκαν. Άγγελοι τόσο όμορφοι. Μια πανέμορφη σοπράνο, δύο δίδυμες με την ξαδέρφη τους πόση ομορφιά μέσα από την φωτογραφία τους, η κοπέλα από την Κύπρο, το αγόρι από την Κύπρο, είναι δυστυχώς πολλά για να τα αναφέρω όλα. 

Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν συμμερίζεται την άποψη μου. Παιδιά νέα, ταλαντούχα, με όνειρα, τόσα όνειρα πάνε χαμένα. Ένα τρένο γεμάτο όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες.  Πόσες οικογένειες δεν θα γίνουν. Πόσοι γάμοι. Πόσες μεγάλες καριέρες. Ο χρόνος σταμάτησε εκεί για τα παιδιά αυτά, για τις οικογένειες των θυμάτων, για την Ελλάδα ολόκληρη. 

Όλη αυτή η ομορφιά στις ψυχές τους αλλά και στο πρόσωπο τους έφυγε άδικα. Μήπως στον Παράδεισο ο Θεός ετοιμάζει κάτι και αποφάσισε να πάρει κοντά του την ομορφιά τους; Την μαγική φωνή της Ελισάβετ που ήταν σοπράνο; Το ταλέντο στο τραγούδι της Φραντζέσκα; Και όλα αυτά τα μοναδικά στοιχεία που είχε ο καθένας τους και είναι αδύνατον να τα γράψουμε ένα ένα. Ξέρει ο Θεός τι είχε ο καθένας. Εκεί σε έναν πανέμορφο παράδεισο προστέθηκαν και τα μικρά αγγελούδια που όπως φώτιζαν την Ελλάδα μας έτσι πλέον σκορπάνε την λάμψη τους εκεί ψηλά.

Ίσως αυτή η σκέψη να μας παρηγορήσει λίγο. Δεν σας ξεχνάμε! 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.