Τέμπη: Μακάβρια αποκάλυψη – «Ανθρώπινα μέλη στα καμένα βαγόνια, έξι μήνες μετά την τραγωδία»

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Τέμπη: Μακάβρια αποκάλυψη – «Ανθρώπινα μέλη στα καμένα βαγόνια, έξι μήνες μετά την τραγωδία»

Μια μακάβρια αποκάλυψη έκανε ο ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, που μίλησε στο Star, σχεδόν έξι μήνες μετά την τραγωδία (τον περασμένο Αύγουστο), εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια που φυλάσσονται σε έναν χώρο κοντά στη Λάρισα.

«Μία Επιτροπή Τεχνικών Σμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, τον χώρο που είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά στη Λάρισα, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα», ανέφερε αρχικά Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Κατά την επίσκεψή τους στον χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στον χώρο του κυλικείου», πρόσθεσε.

«Ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού»

«Είναι ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή που χάνεται να γίνει μια περισυλλογή των μελών του σώματος του οποιουδήποτε θύματος. Διατυπώνεται ακόμη από τους ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν τη σχετική ανακάλυψη, η ανησυχία και η υποψία ότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα μέλη που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια», συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι το εύρημα έχει ανασυρθεί, έχει ταυτοποιηθεί και ανήκει σε καταγεγραμμένο αλλοδαπό επιβάτη.

Πηγή: larisanet.gr

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights