Στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής στο πλαίσιο της συγκέντρωσης της ΛΑΣΥ Θεσσαλίας

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής στο πλαίσιο της συγκέντρωσης της ΛΑΣΥ Θεσσαλίας

Στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 7:30μ.μ. στο πλαίσιο της συγκέντρωσης της ΛΑΣΥ Θεσσαλίας και του υποψήφιου περιφερειάρχη Τάσου Τσιαπλέ. 

 

«Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι έχουν επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά τους: Να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Για να εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, για να περάσουν ξανά στα χέρια αγωνιστών δήμοι που θα αποτελέσουν στήριγμα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματά του, κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Για να γίνει ένα ακόμα βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.», αναφέρει στην ανακοίνωση ο κος Τσικριτσής. 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights