Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου: 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 εορτάζει η ιερή εικόνα της παναγίας Μυρτιδιώτισσας

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου: 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 εορτάζει η ιερή εικόνα της παναγίας Μυρτιδιώτισσας

Φέρεται εις γνώση του χριστεπώνυμου πληρώματος της πόλεως μας ότι στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 εορτάζει η ιερή εικόνα της παναγίας Μυρτιδιώτισσας η οποία κοσμεί τον ιερό ναό του αγίου Δημητρίου Τυρνάβου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/09/2023 και ώρα 7:30 μ. μ.

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός, λιτανεία και αρτοκλασία

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/09/2023 και ώρα 7:00 π. μ.

όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία Το εσπέρας και ώρα 7:00 μ. μ. ακολουθία παρακλητικού κανόνα

Το όνομα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας θυμίζει κάποιο γεγονός, κάποιο ή κάποια θαύματα της Παναγίας που εξαπλώνονται σ’ ολόκληρο τον ορθόδοξο χώρο. Όπως το νερό, που βγαίνει μεν από μία πηγή, αλλά μετά γίνεται ρυάκι και ποτάμι και ποτίζει όλο τον κάμπο. Καλούμεθα να προσέλθουμε για να γευτούμε τη δρόσο των πνευματικών ρείθρων τα οποία αναβλύζουν από το γλυκύ πρόσωπο της τιμιωτέρας των Χερουβείμ και ενδοξοτέρας των Σεραφείμ Υπεραγίας Θεοτόκου.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights