Στην Αγία Σοφία Τυρνάβου γιορτάστηκε ο Άγιος Ευθύμιος

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στην Αγία Σοφία Τυρνάβου γιορτάστηκε ο Άγιος Ευθύμιος

Στην Αγία Σοφία Τυρνάβου γιορτάστηκε ο Άγιος Ευθύμιος με Όρθρο Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Τυρνάβου π. Γεωργίου μαζί με τον εφημέριο των Ιερών Ναών Πλατανουλίων και Αγίας Σοφίας π. Αντώνιο.

 

Συνοδευόμενοι από εξαίρετους ψάλτες με πρωτοψάλτη τον Παπαγεωργίου Απόστολο, λαμπαδάριο τον Γεωργόπουλο Αχιλλέα και βοηθοί οι Ματράκης Γεώργιος, Ριζάκης Αθανάσιος, Πάπας Νικόλαος.

Ακολούθησε περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου πέριξ του Ναού με αντιπροσωπεία μαθητών του Δημοτικού Σχολείου με υπεύθυνο δάσκαλο τον Μαλισόβα Κυριάκο να κρατούν με περηφάνια την Ελληνική σημαία.

 

Στο προαύλιο του Ναού τελέστηκε η Αρτοκλασία παρουσία του Δημάρχου Τυρνάβου κ Ιωάννη Κόκουρα, του Περιφερειακού Συμβόλου κ Θανάση Παιδή και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ Ρίζο Δημήτριο.

Στην ομιλία του ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο και όσους βοηθούν το χωριό του κάμπου με την μεγαλύτερη παραγωγή αχλαδιού.

Επίσης αναφέρθηκε στον κ Σάκη Παιδή Περιφερειακό Σύμβουλο για την στήριξη του στους αγρότες και σεισμόπληκτους.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους φροντίζουν τον μικρό Ναό του Αγίου Ευθυμίου, τους ψάλτες και τις γυναίκες του χωριού.

Δείτε στιγμιότυπα από τη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία Τυρνάβου: 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.