Δήμος Τυρνάβου: Συνάντηση με το Σύλλογο Γαιτανάκι – Μπουρανί

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δήμος Τυρνάβου: Συνάντηση με το Σύλλογο Γαιτανάκι – Μπουρανί

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Συνάντηση είχε την Πέμπτη  19/01/2023 ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με εκπροσώπους του Συλλόγου Γαϊτανάκι-Μπουρανί. 

 

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν τις επερχόμενες καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας και δη σχετικά με τα δρώμενα της Καθαράς Δευτέρας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαϊτανάκι-Μπουρανί Βασίλης Τσόλας και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Νώτας.

Στη συνέχεια η κουβέντα για τα Τυρναβίτικα δρώμενα συνεχίστηκε σε γνωστό ουζερί της πόλης. Ευκαιρία για τον αντιδήμαρχο κ. Γιαννόπουλο να αποφορτιστεί λίγο γιατί αυτό το διάστημα το πρόγραμμα του είναι πολύ επιφορτισμένο λόγο της διοργάνωσης του Καρναβάλι Μπουρανί 2023.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.