Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης ζώων σε κτηνοτροφική μονάδα στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης ζώων σε κτηνοτροφική μονάδα στον Τύρναβο

Συνελήφθη ο κτηνοτρόφος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης ζώων σε κτηνοτροφική μονάδα στον Τύρναβο καθώς συνελήφθη  ο κτηνοτρόφος.

 

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το tirnavospress.gr, ο ιδιοκτήτης της μονάδας που κατηγορείται για κακοποίηση αλόγων και σκυλιών, συνελήφθη πριν από λίγη ώρα, το πρωί της Δευτέρας 9 Μαίου μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας στην κτηνοτροφική μονάδα κοντά στο Δαμάσι. 

Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, όπου κρατείται μέχρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με βαριά δικογραφία αλλά σε βαθμό πλημμελήματος.

 

Στην καταγγελία του κάτοικος της περιοχής του Τυρνάβουαποκλειστικά στο tirnavospress.gr  όπως ανέφερε βρέθηκε μπροστά σε κακοποίηση αλόγων και κουταβιών σε επίσκεψη του προ ημερών σε κτηνοτροφική μονάδα.

Ο καταγγέλλων αμέσως είχε ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, το οποίο προχώρησε σήμερα σε έλεγχο στην μονάδα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τα δεμένα και ταλαιπωρημένα άλογα αλλά και τρία κουτάβια με κομμένες ουρές και αυτιά. Αναμένουμε νέες  εξελίξεις καθώς ο κτηνοτρόφος αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

 

Δείτε εδώ το άρθρο της καταγγελίας

 

 

Σχετικές Εικόνες: