HomeΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΤΟ

«Προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 – Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο

«Προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 – Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο «Προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40.   

Ο Στασινόπουλος επιστρέφει στον Τύρναβο και ζητά για μία ακόμη φορά από τον Προβιό να αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα του, ενώ εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να κατηγορήσει την Ιουλία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και να ζητήσει τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο.

Η Κυριακούλα κάνει τα πάντα για να χωρίσει την Αλεξάνδρα από τον Άλκη. Ο Ζαφείρης παραδίδεται στην αστυνομία προκειμένου να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που θέλει, όσο τίποτα, να εκδικηθεί.

Τι θα δούμε αναλυτικά

 

Η απότομη και ανεξήγητη αλλαγή στη στάση της Κυριακούλας, συνεχίζει να προβληματίζει την Αλεξάνδρα και τον Άλκη, ενώ η εξίσου απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινόπουλου, δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην εξέλιξη των γεγονότων, οδηγώντας τον με αφορμή τον εγκλεισμό της Ιουλίας στο υπόγειο, σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με τον κουμπάρο και χρόνια φίλο του Γιωργίκη Προβιό. Ταυτόχρονα όμως, πυροδοτεί και την αντίδραση της Κατερίνης, που άλλα περίμενε και άλλα τελικά της αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια της μετά από αυτή την επιστροφή. Οι ενδοιασμοί που έχει, για τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτές τις επιλογές του Στασινόπουλου, είναι που θα την οδηγήσουν σε μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα βρει άμεσα συμμάχους. Και ενώ η δίκη του Ρήγα πλησιάζει και οι προετοιμασίες ώστε η υπερασπιστική του γραμμή της νόμιμης άμυνας να τον οδηγήσει σε αθώωση εντείνονται, ο Ζαφείρης, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο αίματος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Όμως η μεγάλη έκπληξη, θα έρθει από την ίδια την Ιουλία, η οποία, όπως και η μητέρα της, έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμα και με τον λάθος τρόπο.

 

Ο Γιωργίκης προτείνει τον εγκλεισμό της Ιουλίας

 

 

Ο Ζαφείρης ομολογεί τις πράξεις του στον Στασινόπουλο 

 

 

Η Κατερίνη βρίσκει τον άντρα της μαζί την Στάσα 

 

 

Ο Στασινόπουλος ανάμεσα στην Ιουλία και τον κουμπάρο του 

 

Δείτε το trailer 

 

Συντελεστές  

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

 

 

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.