Προαγωγικές εξετάσεις στο παράρτημα Τυρνάβου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Προαγωγικές εξετάσεις στο παράρτημα Τυρνάβου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης & Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΙΟΣ», πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι προαγωγικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2021 – 2022 τόσο στην έδρα της Σχολής στη Λάρισα, όσο και στα κατά τόπους Παραρτήματα αυτής.

 

 

Στο Παράρτημα Τυρνάβου, το οποίο είναι το παλαιότερο από τα παραρτήματα της Σχολής, οι μαθητές συμμετείχαν με μεγάλη επιμέλεια και προσοχή στις εξετάσεις, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και όλοι προήχθησαν στην επόμενη τάξη.

Η επιτροπή εξέτασης αποτελούνταν από τους κυρίους Οικονόμου Χρήστο και Κωνσταντίνου Αλέξανδρο, Καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής, και την κυρία Σαΐτη Έλενα, Καθηγήτρια Ευρωπαϊκής Μουσικής.

Εκτός αυτών, στις εξετάσεις παρέστησαν ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, ο Υπεύθυνος του Παραρτήματος και Πρωτοψάλτης του Ι.Μ.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου κ. Χριστοφόρος Καρυώτης, καθώς και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τυρνάβου π. Γεώργιος Παπαϊωάννου.


Σημειώνεται πως το Παράρτημα Τυρνάβου και γενικότερα η Σχολή δέχονται μαθητές τόσο άντρες, όσο και γυναίκες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την εκκλησιαστική (βυζαντινή) μουσική παράδοση. Οι δηλώσεις για το νέο έτος έχουν ήδη ξεκινήσει!

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Σχολής (2410-625145), στον Υπεύθυνο του Παραρτήματος (6977-258964) και στις ενορίες του Τυρνάβου και των περιχώρων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.


Ο Υπεύθυνος του Παραρτήματος κύριος Χριστόφορος Καρυώτης συγχαίρει όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και επιτυχία τους για άλλη μια φορά στις εξετάσεις και εύχεται σε όλους καλό και ευλογημένο καλοκαίρι! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!!!

[quads id=5]