HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικοί του Ν. Λάρισας στην κοπή πίτας ΔΑΚΕ εργαζομένων Γ.Ν.Λ

Πολιτικοί του Ν. Λάρισας στην κοπή πίτας ΔΑΚΕ εργαζομένων Γ.Ν.Λ

Στην κοπή πίτας ΔΑΚΕ εργαζομένων Γ.Ν.Λ βρέθηκαν οι πολιτικοί του ν Λάρισας και προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

 

Χρήστος Καπετάνος στην κοπή πίτας ΔΑΚΕ εργαζομένων Γ.Ν.Λ. «Η προσφορά σας αδιαμφισβήτητη και έχει αναγνωριστεί»

«Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας των εργαζομένων  του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  είναι αδιαμφισβήτητη και κοινή παραδοχή όλων μας . Ειδικά η προσφορά σας κατά τα τελευταία τρία χρόνια της πανδημίας είναι ανεκτίμητη, παρά τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες τις περισσότερες φορές επιτελείτε το έργο σας. Προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε αρωγοί στο έργο σας και πάντα δίπλα σας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται πάραυτα όλα τα προβλήματα , προς όφελος των συμπολιτών μας που χρήζουν ιατρικής φροντίδας».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, στην εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πίτας της ΔΑΚΕ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα της Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.  Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς για τα ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της εργασίας τους με την πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της  ΔΑΚΕ Γενικού Γ.Ν.Λ. , Ευριδίκη Γούλα, την αντιπρόεδρο Έφη Χύτα, την ταμία  Ευαγγελία Πράπα, τα μέλη Αικατερίνη Καραγιάννη και Ευθυμία Μπέτση και τους παριστάμενους εργαζόμενους του Γ.Ν.Λ.

«Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας και να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι προβληματισμοί σας δεν αποτελούν «γράμμα κενό» αλλά διαβιβάζονται πάραυτα στους αρμόδιους στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Στην καρδιά της πόλης και κατ’  επέκταση στην καρδιά της χώρας  κρατάτε όρθιο τον μεγάλο υγειονομικό μας φορέα, εργαζόμενοι με αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Για το λόγο αυτό οι ευχαριστίες μας και η ευγνωμοσύνη μας είναι το ελάχιστο που οφείλουμε. Προτεραιότητά  μας, όπως εξάλλου έχει αποδείξει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έχει θέσει ως πυλώνα του προγράμματός της τον τομέα της Υγείας, είναι η εξομάλυνση των δυσχερειών που αντιμετωπίζετε καθημερινά.  Εύχομαι σε όλες και όλους σας μια καλύτερη χρονιά, με τη συνδρομή όλων μας» ανέφερε, κλείνοντας, ο κ. Καπετάνος.

 

Κέλλας: Το ΓΝΛ πυλώνας της Υγείας στη Θεσσαλία, απαράμιλλη η προσφορά των εργαζομένων του.

«Σήμερα, ακόμη και μέσα από αυτή την εορταστική εκδήλωση, στέλνετε μήνυμα σε όσους απαξιώνουν τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και μιλούν για κατάρρευσή του, ότι το ΓΝΛ είναι εδώ,  με άριστο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό και αποτελεί πυλώνα και μάχιμη δομή του ΕΣΥ για τη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας στη Θεσσαλία».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση της ΔΑΚΕ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ευρυδίκη Γούλα, την Αντιπρόεδρο Έφη Χύτα, την Ταμία Ευαγγελία Πράπα, τα μέλη Αικατερίνη Καραγιάννη και Ευθυμία Μπέτση, αλλά και τη μεγάλη οικογένεια και τους εργαζόμενους του ΓΝΛ, για την συνολική προσφορά τους στον χώρο της Υγείας, επεσήμανε:

«Η επιτυχία της ΔΑΚΕ στο ΓΝΛ, είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς, καθώς όλα τα μέλη της παράταξης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, στέκονται δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, αναδεικνύουν ζητήματα του Νοσοκομείου, καθιστώντας, με τη γενικότερη δράση τους, τη ΔΑΚΕ, ως την πλέον αξιόπιστη δύναμη στον χώρο».

Ο κ. Κέλλας, στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Διοικητή Γρηγόρη Βλαχάκη, τον Αντιπρόεδρο Θανάση Ολύμπιο, τα μέλη Κατερίνα Σακελλαρίου, Κώστα Πάνο, Ελένη Σιαματά, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό του ΓΝΛ, που παρίστατο στην εκδήλωση, για την διαρκή και αγαστή συνεργασία τους, μέσα από την οποία πραγματοποιούνται σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση του Ιδρύματος. 

Στη συνέχεια, κάνοντας ειδική αναφορά στην συνεισφορά του ΓΝΛ στη μάχη κατά της πανδημίας, όπου και ο ίδιος είχε προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, τόνισε:

«Το ΓΝΛ στην περίοδο της πανδημίας, απέδειξε και την ετοιμότητα και την άρτια λειτουργία του. Στάθηκε όρθιο μέσα σε έναν πραγματικό πόλεμο και αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Θέλω να ξέρετε όλοι, πως αισθάνομαι υπερήφανος, που ήμουν δίπλα σας, ως εθελοντής ιατρός».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, κάλεσε τα μέλη της ΔΑΚΕ να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους, με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος, σημειώνοντας:

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι, τον τιτάνιο αγώνα, που δίνετε καθημερινά, διατηρώντας, μαζί με τους συναδέλφους του ΠΓΝΛ, σε υψηλό επίπεδο την υγειονομική ασφάλεια του νομού μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε για την απαράμιλλη προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο».

 

Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΓΝΛ «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες της πρώτης γραμμής »

«Αν θα μπορούσα να προτάξω ένα δίδαγμα που μας άφησε ως παρακαταθήκη η μεγάλη υγειονομική, παγκόσμια κρίση, της πανδημίας του κορωνοϊού που χτύπησε ολόκληρο τον πλανήτη αυτό είναι αναμφίβολα η ανάγκη να προχωρήσουμε με ακόμα γρηγορότερα βήματα στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το δημόσιο σύστημα υγείας, στηρίζοντας αναμφίβολα τους ήρωες της πρώτης γραμμής, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Όλους αυτούς θα ήθελα προσωπικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ». 

Τα παραπάνω σημείωσε η Γ.Γ της ΠΕΔ Θεσσαλίας κα Ρένα Καραλαριώτου, στο  χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της ΔΑΚΕ  του Γενικού Νοσοκομείου  Λάρισας. 

«Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων και του δημοσίου συστήματος Υγείας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης. Έγιναν πολλά αλλά αναμφίβολα  πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα. Η στήριξη και ενίσχυση των μισθών  αλλά και η δρομολόγηση   σειράς  έργων που θα διευκολύνουν την δική σας επαγγελματική πορεία, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό και το κοινωνικό σύνολο αποτελούν το πρόταγμα της επόμενης τετραετίας », σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Καραλαριώτου.

 Η Λαρισαία πολιτικός αναφέρθηκε  επίσης στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από το ιατρικό , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας .

 «Όλοι εσείς, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, και όχι μόνο, έχετε υπερβεί τους εαυτούς σας αυτά τα χρόνια της πανδημίας. Σταθήκατε στο πλευρό όλων μας, δώσατε μάχες προσωπικές, κλάψατε και τον χαμό συναδέρφων σας, όπως η αείμνηστη Αναστασία Παρασκευούδη, αλλά δεν λυγίσατε. Σταθήκατε όρθιοι και όρθιες και συνεχίσατε τη μάχη, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας. 

Δικός μας χρέος να εργαστούμε για την αναβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας δρομολογώντας έργα και δράσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητας σας και θα στηρίζουν  το κοινωνικό σύνολο.

 Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή χρονιά με δύναμη και υγεία , υποσχόμενη πως θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα σας, αλληλέγγυα στον αγώνα σας απ’ όποια θέσει κληθώ να υπηρετήσω», κατέληξε η κα Καραλαριώτου. 

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κ.Καραλαριώτου  αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε στο νέο ΔΣ της ΔΑΚΕ ΓΝΛ    ,την πρόεδρο Ευριδίκη Γούλα, την αντιπρόεδρο Έφη Χύτα, την ταμία Ευαγγελία Πράπα, τα μέλη Αικατερίνη Καραγιάννη και Ευθυμία Μπέτση να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος των συναδέλφων τους και της τοπικής κοινωνίας .

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.