Πήρε τα άλογα αλλά άφησε τις ακαθαρσίες τους στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στον Τύρναβο

HomeΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Πήρε τα άλογα αλλά άφησε τις ακαθαρσίες τους στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στον Τύρναβο

Άμεσα και μετά την καταγγελία στο TirnavosPress ο ιδιοκτήτης των αλόγων απομάκρυνε τα άλογα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας Τυρνάβου. Όπως μας είχανε καταγγείλει για τα Άλογα στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας Τυρνάβου – Όμορφο θέαμα αλλά οι ακαθαρσίες τους;

 

 

Τελικά είχαμε δίκιο… Τα πήρανε τα άλογα αλλά δυστυχώς αφήσανε τις ακαθαρσίες τους. Αυτό κατά κύριο λόγο προσβάλλει το χώρο. Προσβάλει το ναό. Η Αγία Τριάδα είναι ένα πανέμορφο εκκλησάκι ένας ιερός χώρος.

Όμορφο και το θέαμα με τα άλογα στον ναό δεν λέω, αλλά το να πάρουν τα άλογα και να αφήσουν στον προαύλιο χώρο του ναού τις ακαθαρσίες αυτό μας ξεπερνά.

Ο άγνωστος είχε το θάρρος να βάλει τα άλογα να βοσκίσουν, αλλά και το θράσος να αφήσει τα περιττώματα τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Αυτό είναι που προσβάλει τον άνθρωπο και τον πολιτισμό μας. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο νιώθω ντροπή και λυπάμαι για λογαριασμό του…

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.