Οι τελευταίες περιφερειακές εκλογές δεν είναι και τόσο… παλιές. Οκτώβριος ήταν του 2023. Και όμως, κάποιοι φαίνεται πως ήδη μετρούν βήματα για την επόμενη πίστα.
Ακούγεται έντονα πως πήρε φόρα και δεν σταματά. Λένε πως ψήνεται για βουλευτής, πως βλέπει μπροστά και πως ετοιμάζει επόμενες κινήσεις. Μέχρι εδώ, όλα θεμιτά.
Το ζήτημα είναι άλλο: φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία ψίθυροι πως το τηλέφωνο δεν σηκώνεται πια και ας μοιράζει κάρτες δεξιά και αριστερά. Ούτε καν από εκείνους που στήριξαν ανοιχτά, που έβαλαν πλάτη, που έδωσαν μάχες όταν το τοπίο δεν ήταν τόσο ευνοϊκό.
Αν είναι έτσι, τότε μένει να φανεί αν η φόρα αυτή οδηγεί στην κορυφή ή αν κάποια στιγμή το τηλέφωνο θα ξαναχτυπήσει… από την ανάποδη.