Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την «Ανάπλαση του αρδευτικού αύλακα Αμπελώνα»

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την «Ανάπλαση του αρδευτικού αύλακα Αμπελώνα»

ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ολοκληρώθηκε η μελέητη για την «Ανάπλαση του αρδευτικού αύλακα στον Αμπελώνα»

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας έχει επισημάνει τα δύο εμβληματικά έργα που θα αναβαθμίσουν καθοριστικά τον Αμπελώνα.

Πρόκειται φυσικά για την ανάπλαση του αρδευτικού αύλακα στον Αμπελώνα η οποία θα πλαισιώσει την Αστική Ανάπλαση του Άλσους του Αγίου Γεωργίου όπου διεξάγεται η περίφημη Γιορτή Κρασιού.

Ειδικότερα, έχει ήδη ολοκληρωθεί η μελέτη «Ανάπλαση του αρδευτικού αύλακα Αμπελώνα»

Μία σπουδαία μελέτη που δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, ενός ανοιχτού καναλιού χωρίς διέλευση νερού που χρήζει συνεχούς φροντίδας ώστε να μην αποτελέσει εν δυνάμει εστία μόλυνσης.

Γι’ αυτό το λόγο η νυν Δημοτική Αρχή προχώρησε αποφασιστικά στη μελέτη αυτή με την οποία κλείνει το πάνω μέρος της κοίτης του καναλιού, δημιουργείται μεγάλος πεζόδρομος, υπέροχοι χώροι πρασίνου και φυσικά ο πρώτος επίσημος ποδηλατόδρομος στο Δήμο Τυρνάβου.

Η μελέτη περιλαμβάνει την έκταση από το γήπεδο έως και το κέντρο του Αμπελώνα, μήκους 800 μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μελέτη έχει ήδη εγκριθεί από το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο.

Μάλιστα, μαζί με την μελέτη για  την Αστική Ανάπλαση του Άλσους του Αγίου Γεωργίου όπου διεξάγεται η περίφημη Γιορτή Κρασιού που έχει ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα συντελέσουν στην καθοριστική αναβάθμιση τόσο της συγκεκριμένης περιοχής όσο και όλο τον Αμπελώνα μας!

Η Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου και ο Δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας μιλούν με έργα, όχι λόγια…

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights